Stedelijk groen bv

Sortimentsadvies en/of inkoopbegeleiding bomen en groen

Sortimentsadvies en/of inkoopbegeleiding bomen en groen

‘Wilt u grote bomen of beplanting kopen? Stedelijk Groen heeft haar wortels in de boomkwekerijsector liggen en kan u daardoor voorzien van een gedegen sortimentsadvies en/of u als opdrachtgever assisteren bij de inkoopbegeleiding van bomen en groen. Stedelijk Groen bv is in staat om binnen de door de opdrachtgevers gestelde kaders met een passend sortimentsadvies te komen op het gebied van bomen, planten en struiken.

‘De juiste boom op de juiste plek’.

Een alom bekende kreet die echter in de praktijk helaas niet altijd op lijkt te gaan. Onze boomtechnisch adviseurs zijn gecertificeerd European Tree Technician en kunnen u tevens voorzien van complete beplantingsplannen en boombeheerplannen voor uw groenprojecten.

Duurzame, toekomstbestendige beplanting bestaande uit bomen, heesters en planten zijn van toegevoegde waarde als het gaat om de inrichting van de openbare ruimte en vormen een verrijking van onze leefomgeving. In ons boomadvies worden daarom zowel de bovengrondse als de ondergrondse eigenschappen van de groeiplaats in acht genomen.

Meer informatie over Sortimentsadvies en/of inkoopbegeleiding bomen en groen?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.