Stedelijk groen bv

Begeleiding bij (groen) projetcen

Projectbegeleiding

De adviseurs en European Tree Technicians van Stedelijk Groen bv zijn bedreven als het gaat om projectbegeleiding. Hierbij valt te denken aan projectmanagement en directievoering op het gebied van groenvoorziening, groenaanleg, de inrichting van de openbare ruimte en het aanplanten of verplanten van (grote) bomen.

Belangrijke schakel

Projectbegeleiding bestaat uit het controleren en (bij)sturen van werkzaamheden met betrekking tot het onderhoud aan bomen en groen of het de inrichting van groeiplaatsen bij boomaanplantprojecten. Stedelijk Groen bv vormt in dergelijke situaties de schakel tussen de uitvoerende partij en de opdrachtgever. Door de belangen van de opdrachtgever te behartigen en tevens zorg te dragen voor een vakkundige uitvoering wordt het beoogde kwaliteitsniveau of eindbeeld bereikt. Vanzelfsprekend staat de veiligheid tijdens en na uitvoering van de werkzaamheden centraal. Daarnaast wordt gelet op het op de juiste gebruik van materialen, machines en toeslagstoffen welke in het bestek worden vermeld.

Uw project met garantie

Wilt u alle risico’s vermijden dan zijn wij graag bereid uw projecten met garantie uit te voeren. Ook indien u de werkzaamheden in eigen beheer wenst te verrichten dan is het aangaan van een projectbegeleidings-overeenkomst de aangewezen route om tot een succesvol eindresultaat te komen.

Meer informatie over projectbegeleiding?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.