Wie zijn wij

In 2001 is Stedelijk Groen bv gestart als adviesbureau en uitgegroeid tot een gespecialiseerd groenbedrijf. Door onze praktijkgerichte vakkennis worden wij gezien als “trouble shooter” en wordt een beroep gedaan op onze expertise om (uitdagende) groenprojecten tot een succes te maken.

Stedelijk Groen bv is een vakkundig, allround groenbedrijf gevestigd in het buitengebied van Glimmen (op de grens van Groningen en Drenthe). Boomtechnisch advies, boomverzorging en projectinrichtig zijn onze kernactiviteiten. Door onze uitgebreide kennis op het gebied van bomen en groen wordt ons boomadviesbureau benaderd voor uiteenlopende projecten en groenvraagstukken. Onze groenspecialisten zijn gecertificeerd European Tree Technician (ETT), European Tree Worker (ETW) en Vakbekwaam hovenier.

Ruime ervaring in advies, onderzoek en realisatie

Stedelijk Groen bv heeft ruime ervaring in het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van uiteenlopende groenvraagstukken. Onze European Tree Technicians (ETT) voeren inspecties en onderzoekswerkzaamheden uit ter voorbereiding op (omvangrijke) groenprojecten. In de loop der jaren hebben wij ook een naam opgebouwd als het gaat om het (ver)planten van (grote) bomen en het succesvol uitvoeren van aanplantprojecten in zeer uiteenlopende vormen.

Situaties creëeren waar bomen het beste gedijen

Door vanuit het belang van de boom te denken wordt in ieder project rekening gehouden met de heersende omstandigheden. Ons uitgebreide netwerk binnen de internationale boomkwekerijsector stelt ons in staat praktisch alle boomsoorten en cultivars in zeer uiteenlopende maten in uw aanplantprojecten te betrekken. Door een intensieve samenwerking met de opdrachtgever, vanaf de planvorming tot en met de nazorg, worden onze aanplantprojecten in de openbare ruimte succesvol opgeleverd.

Ons team

We hebben een uitzonderlijk team van professionals, gekwalificeerd, hardwerkend en uniek.

Erik Bergsma
Boomtechnisch adviseur
European Tree Technician
06 46 06 32 66
erik@stedelijkgroen.com

Wouter van Groen
Boomtechnisch adviseur
European Tree Technician
06 21 52 28 72
wouter@stedelijkgroen.com

Luchel Timmer
Boomtechnisch adviseur
European Tree Technician
06 52 46 69 55
luchel@stedelijkgroen.com

Rina Lokhorst
Office manager
050 402 85 06
mail@stedelijkgroen.com

Maarten van Buuren
ETW/Bomenwacht
European Tree Worker
06 11 84 04 68
maarten@stedelijkgroen.com

Klaas Swaving
Hoofd uitvoering
Aanleg en realisatie

Nick Swaving
Vakbekwaam Hovenier 
Aanleg en realisatie

Heike-Jan Ritsema
Vakbekwaam Hovenier
Aanleg en realisatie

Groen is beeldbepalend, belangrijk voor onze gezondheid, voor duurzaamheid en klimaatvraagstukken

Groen in de fysieke leefomgeving nodigt bovendien uit tot bewegen en bevordert zo gezondheid en welbevinden.

Fotografie: Gert de Vos

Stedelijk Groen zoekt natuurtalenten!

Stedelijk Groen bv is een eigenzinnig, vakkundig groenbedrijf gevestigd in Glimmen. Onderzoek, advies en realisatie zijn onze kernactiviteiten. Samen met onze European Tree Technicians (ETT) en ervaren groenmedewerkers (ETW) en vakbekwaam hoveniers werken wij dagelijks aan het ontwikkelen en verbeteren van de openbare ruimte. 

Offerte aanvraag