Kappen en rooien van bomen

Stedelijk Groen bv beschikt over ervaren, European Tree Worker (ETW) gecertificeerd, personeel en is gespecialiseerd in het vellen van zware bomen op locaties met bijvoorbeeld bebouwing, waar bomen niet vrij kunnen vallen. Met behulp van een hoogwerker of middels klimmen wordt door onze ervaren boomverzorgers de boom vakkundig uitgekleed en worden takken middels afvangen gecontroleerd naar beneden geleid. De stobbe kan, indien gewenst, tot 1 meter onder maaiveld weggefreesd worden.

ETW-gecertificeerd

Onze boomverzorgers zijn ETW-gecertificeerd en beschikken over de vereiste kennis en ervaring op het gebied van het snoeien, kappen, rooien, planten en verplanten van (grote) bomen op moeilijk bereikbare plaatsen. Het ETW certificaat wordt uitgegeven door de European Arboricultural Council (EAC).

ETW-gecertificeerd

Boomverzorgers van Stedelijk Groen bv zijn ETW-gecertificeerd en beschikken over de vereiste kennis en ervaring op het gebied van het snoeien, kappen, rooien, planten en verplanten van (grote) bomen op moeilijk bereikbare plaatsen. Het ETW certificaat wordt uitgegeven door de European Arboricultural Council (EAC).

Offerte aanvraag